Nå er hele programmet for 2017 ute!

Hvorfor sitte hjemme? Bli utfordra og inspirert!

 

Da er HELE programmet for 2017 sluppet.
Det står mange gamle klassikere på agendaen, men vi har også noen spennende nykommere!
 
Her kommer hele 2017 kronologisk.

 

I januar braker det løs med bratt skiglede for alle mer eller mindre ivrige skientusiaster (Nedsnødd I og II),

etterfulgt av årets spennende nykommer (Kairos-kurs); ei lita ukes eventyrlige reise gjennom Bibelen, kirkehistorien, verden i dag og Guds hjerte for alle verdens folk.

Kairos-kurs handler om misjon, og motiverer, inspirerer og utfordrer til misjon – også i nærmiljøet.

 

Februar kommer med en rolig langhelg, med ski, god mat og godt fellesskap (Åpen Venners Venner Tur).

Mars starter med høyt testosteronnivå, mye fart og solid forkynnelse (Mann), etterfulgt av  KRIK Høyfjellssenters egen tenåringsleir (KRIK Enjoy).

 

I april går påskeklassikeren (Påsketreff) og KRIK Familiepåske av staben, tett etterfulgt av det populære helgekurset for kjærester og nygifte par (Unge Par Weekend I).
Måneden slutter med en god ukes identitetsarbeid (Hjertefokus); Hvem er jeg? Hva gir meg verdi? Hvilken «bagasje» har jeg fått gjennom livet? – La Gud belyse livet, og store ting kan skje.

 

Mai starter med en liten ukes Vårdugnad (gratis)- bli med og sett KRIK Høyfjellssenter i god stand, etterfulgt av suksessen fra fjorårets nye konsept; nok et helgekurs, men denne gangen
for de godt gifte (Par Weekend – Love and Respect). Våren avsluttes i juni med en ny engasjerende ukes identitetarbeid, denne gangen for den yngre garde! (Hjertefokus Ung)

Med sommeren kommer den første av Fjellbibelskolekursa våre; Opptur. Her er det bare å gjøre seg klar for tre intensive uker med solid, inspirerende undervisning, spennende og utfordrende
aktiviteter, vandreturer, og et varmt mangfoldig fellesskap. Sommeren avsluttes med Påfyll – en eksklusiv helg bare for tidligere fjellbibelskolestudenter og de som har vært her som praktisk -eller programstab på bibelskolene. En flott oppladning til høsten!

Høsten starter med Fjelluke for Seniorer, tett etterfulgt av en helg for glade O2-snappere – både aktive og mosjonister (KRIK Kondis Camp).
Så kommer TimeOut – en høst som kan forvandle livet, og som for mange har gjort nettopp det. 10 uker i godt fellesskap, med rom for hele mennesket, med innbakt Hjertefokuskurs, utfordrende og inspirerende undervisning med undervisere fra mange sammenhenger, spennende aktiviteter, turer i Hemsedals vakre natur. Her er det mye å glede seg til! I november har vi en ny Unge Par Weekend 2 før vi i desember avslutter hele kalaset med  Retreat.

 Velkommen til et spennende år her på KRIK Høyfjellssenter!

 

Foto: Hemsedal.com                                                              Foto: Torkild Groven