Dette er vår nye ettåring!


I dag starter vår nye ettåring, Harald Undheim, her på KRIK Høyfjellssenter. Han skal etter hvert ta over for avtroppende ettåring Kerstin Glindemann, som har gjort en strålende jobb det siste året.

 

Harald er en positiv, sporty og kreativ 25-åring fra Tysvær som vi er både glade og takknemlige for å ha i staben det kommende året. Noen av hans interesser er ski, klatring, turer i fjellet, foto og video, og han vil få nok av muligheter til å dyrke samtlige av disse i løpet av året i Hemsedal.

 

Året som ettåring fungerer som et slags pauseår fra studielivet i Trondheim hvor Harald studerer energi og miljø på NTNU. I Trondheim har han vært aktiv i KRIK, blant annet som leder i studentKRIK i ett og et halvt år.

 

Harald forteller at noe av det han gleder seg til det kommende året er å bli kjent med nye mennesker og oppleve noe helt annet enn det han driver med til vanlig. Han gleder seg også til å stå mye på ski, benytte seg av den vakre naturen i Hemsedal og, ikke minst, være med under både Time Out i høst og Opptur neste sommer.

 

Vi ønsker Harald hjertelig velkommen, og takker samtidig Kerstin for en fantastisk innsats i året som har vært!