TimeToGo 2018


KRIK Høyfjellssenter utvider i 2018 sitt bibelskoletilbud med en utadrettet bibelskole; TimeToGo. Vi ønsker å utruste tidligere bibelskolestudenter til å leve et misjonalt liv der de er. Dette er en fantastisk mulighet for deg som ønsker å vokse i tro og tjeneste, og være med på å vise og erfare Guds kjærlighet i praksis.


Hva er TimeToGo?

TimeToGo er en fem måneders misjonsskole som kombinerer klasseromsundervisning med praktisk erfaring gjennom teamarbeid. Vi ønsker å inspirere og utruste troende til å følge Jesus i Hans planer for Norge og resten av verden.


Når er det?
Kurset varer fra 2. januar til 1.juni 2018, og er delt opp i tre deler: 

  • Del 1: Undervisning på KRIK Høyfjellssenter Hemsedal (5 uker): 2. jan – 2. feb 2018
  • Del 2: Outreach (4 mnd i Hemsedal, Nord-Norge, Tanzania eller Jordan): 7. feb – 27. mai 2018
  • Del 3: Debrief på KRIK Høyfjellssenter i Hemsedal (1 uke): 28. mai – 1.juni 2018


Hvordan er kurset lagt opp?
Uke 1: DU – Forstå din rolle i Guds universelle plan
Uke 2: GUD – Forstå Guds hjerte for mennesker og nasjoner
Uke 3: MISJON – Forstå Guds kall og utfordring til alle troende
Uke 4: VERDEN – Forstå andre kulturer og hvordan opptre i møte med dem
Uke 5: STRATEGI – Forstå hvordan evangeliet kan bringes til nasjonene


I løpet av de første fem ukene bygges fellesskapet mellom deltagerne, samtidig som man lærer om Guds kjærlighet for alle nasjoner og kulturer. Det undervises også om Guds utfordring til de troende, og hvordan den enkelte av oss kan være en del av Hans agenda ved å velsigne og elske alle mennesker. Under outreachen vil hvert team sette opp en ukeplan som inkluderer bønn og tilbedelse, bibelstudier og fellesskap. 


Hva kan jeg bidra med på outreach? 
Basert på behovene lokalt, teammedlemmenes evner og tjenestegaver og hvordan Gud leder, vil hvert enkelt team legge opp en plan for hvor de skal bidra. I hovedsak er dette tjenestemulighetene ved de ulike stedene: 

Arusha, TanzaniaUndervise barn, disippelgjøre barneskolelærere, omsorg for foreldreløse, dele ut mat til fattige, preke på landsbygda, sportsaktiviteter for ungdom, bygge hus og bidra med elementær helsehjelp.

Amman, JordanKrise-omsorg for syriske flyktninger, omsorg for foreldreløse, dele ut mat til fattige, undervise i engelsk, barneleirer og bidra ved medisinske klinikker. 

Hammerfest, NorgeBidra i lokale menigheter, ungdomsarbeid, evangelisering i lokalsamfunnet og arbeid blant flyktninger og asylsøkere.

Hemsedal, NorgeBarne- og ungdomsarbeid, arbeid blant flyktninger og asylsøkere, omsorg for eldre, leirarbeid for barn og ungdom, diverse prosjekt i lokalsamfunnet. Dette teamet har tett tilknytning til KRIK Høyfjellssenter. 

Som deltager på TimeToGo er vårt ønske at du skal: 

  • Erfare Guds hjerte for andre folkegrupper
  • Bli inspirert til å nå unådde folkeslag
  • Bli utrustet til å gi videre det du selv har fått i din hverdag
  • Istandsettes til tjeneste, der Den Hellige Ånd får lede

Lar du deg utfordre? Bli med da vel! 

Mer info finner du her.
Søknadskjema finner du her.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat! 

post@khh.no
tlf: 32 06 23 60