KRIK Høyfjellssenter
Om KRIK Høyfjellssenter
0
0
Hvordan komme hit?
0
0
Hytteutleie
0
0
Arrangement
0
0
Aktivitetstilbud
0
0
Frivillighet
0
0
Bli støttespiller
0
0
Bildegalleri
0
0
Video
0
0
Linker
0
0
Kontakt oss
0
0
Om KRIK Høyfjellssenter
LogoKRIK Høyfjellssenter er et hotell eid av Ola Arnfinn Haraldset, og blir drevet i tett samarbeid med KRIK (Kristen Idrettskontakt). Målet med driften er å samle grupper med ungdom fra hele landet til turer, leirer og kurs, og samtidig fremstå med en tydelig kristen profil. Vi ønsker å inspirere og utruste unge mennesker til å følge Jesus.

Driften
Gjennom året blir det arrangert bibelskolekurs på Fjellbibelskolen. Dette er en viktig del av driften av stedet, spesielt i de periodene kursene pågår. Enkelte av arrangementene på stedet blir arrangert av KRIK Høyfjellssenter, mens det andre ganger er grupper som kommer hit med sitt eget opplegg. Små grupper og enkeltpersoner er også velkommen til å benytte stedet som et ordinært overnattingssted. Vi har gode muligheter for å ta imot grupper til kurs og konferanser. På hotellet tilbyr KRIK Høyfjellssenter to prisklasser: Både hotellstandard og en litt enklere leirstandard. Klikk her for kontaktinformasjon.

Beliggenhet
Hotellet ligger i grenda Lio vest i Hemsedal, omkring ti kilometer vest for Hemsedal sentrum, og omkring åtte kilometer vest for skitrekket. Langrennsløypene starter rett utenfor hotellet. Les mer om hvordan man kommer seg til hotellet her.

Om hotelletFoto: Andreas Venheim
Selve bygget ble påbegynt i 1989, men det ble aldri ferdigstilt av de opprinnelige eierne. I 1992 ble det kjøpt opp og ferdigstilt slik hotellet nå fremstår. Stedet ble drevet som et ordinært hotell frem til 2005 da Ola Arnfinn Haraldset og KRIK tok over eierskapet og driften. Hotellet har normalt 79 sengeplasser inklusiv en hytte på tunet. Hytta har 13 sengeplasser og kan leies separat. Dersom store grupper skulle ønske seg hit, kan vi utvide kapasiteten til rett i overkant av 100. Alle rommene har bad med dusj og toalett.

Fasiliteter
KRIK Høyfjellssenter har et moderne kjøkken med kokk som serverer mat av høy kvalitet. Vi har utendørs boblebad, romersk dampbadstu og klassiske badstuer. I tillegg har vi ny beachvolleyballbane, fotballbinge og et 13m høyt klatretårn rett utenfor døra.

På hotellet er det flere store rom som egner seg godt som møte- og oppholdsrom eller til kurs og konferanser. I resepsjonsområdet er det tilrettelagt for oppkobling til Internett gjennom trådløst nettverk (med noe begrenset kapasitet) 

Vi har egen skistall med muligheter for å oppbevare og preparere skiene under oppholdet. Dessuten leier vi ut både alpint- og langrennski, hjelmer, snowresere og airboards.

Gudmund og Helene JuliebøAnsatte
Siden høsten 2005 har ekteparet Gudmund og Helene Juliebø vært ansatt som bestyrerpar på KRIK Høyfjellssenter. Gudmund har lang fartstid i KRIK, blant annet som daglig leder i organisasjonen. Helene jobber nå som fysioterapeut i Hemsedal. Andre ansatte:

Svein Undrum – Kjøkkensjef
Irene Apold – Vert, renholdsansvarlig
Synne S. Husby – Koordinator for Fjellbibelskolen
Johanne Diderichsen – Vert, innhold
Tarjei Alvestad – Vert, innhold 
Gjermund Lindland – Vaktmester

Totalt 7 ansatte fordelt på 4,5 stillinger.

ARRANGEMENT:
0
Retreat
Når: 6.-9. desember
Alder: 20+
Noe av det beste du kan unne deg selv.

Unge Par Weekend
Når: 18.-20. januar
Alder:
Få max uttelling!

Damenes
Når: 28.febr - 3.mars
Alder: 25 +
Påfyll for kropp og sjel!

Mann 2013
Når: 14.-17. mars
Alder: 25 +
Vintermoro og oppbyggelse!

Påsketreff
Når: 22.-27. mars
Alder: 20 +
Lita uke i påskeparadis!

Påskeferie med Familiefokus
Når: 27.mars - 1. april
Alder: Fra skolealder
Familieferie med påfyll!

Hjertefokus
Når: 5.-12. april
Alder: 18+
Bevar ditt hjerte fremfor alt!

Unge Par Weekend II
Når: 12.-14. april
Alder:
Få max uttelling!

KRIK Enjoy
Når: 26.-28.april
Alder: 14 +
Der vinter møter sommer!

Hjertefokus Ung
Når: 22.-29. juni
Alder: 19 - 30 år
Helse for livet!

Opptur
Når: 7.juli - 2.august
Alder: 20+
En sommer til å vokse på!

Fjelluke for seniorer
Når: 18.-23. august 2013
Alder: 60+
For den turglade!

TimeOut
Når: 9.sept - 17.nov
Alder: 20+
En høst som kan forvandle livet!

Sprek Israelstur
Når: 23.nov - 7. des 2013
Alder: 20+
Aktiv og annerledes!

Design BeWide Technologies     Publisert med WideCMS